Etusivu > Meistä
Historia


Mastarsilla on nyt vuonna 1998 perustettu asiantunteva tuotantolaitos erilaisten muovi- ja metalliosien massatuotannolle ruiskuvalu- ja työkalujen, muotti- ja työkalujen, levyjen leimaamalla ja laserleikkauksella, CNC-koneistuksella, metallin ruiskuvaluilla, muovi- ja metallipuristusta. Valmistus-, kokoonpano- ja toissijainen työstö voidaan myös toteuttaa ja monenlaisia pintakäsittelyn viimeistelyjä on saatavana. Tarjoamme laajan CNC-prototyyppitoimituksen, joka tuottaa laajan valikoiman osia tuotannossa tarkoitetuista metalleista ja muoveista. Tarvittaessa voimme käyttää tavanomaisempia prototyyppitekniikoita SLS-, SLA-, SLW- ja tyhjiövalettujen tuotteiden tuottamiseen.

Yritysfilosofian mukaisesti asiakkaat hyötyvät ainutlaatuisesta laadukkaasta, kohtuullisesta kustannuk- sesta, integroiduista palveluista ja joustavuudesta. Kyky saavuttaa asiakkaiden tavoitteet hyvin lyhyessä ajassa antaa heille vahvan kilpailuedun.


Tehdas


image001_副本.jpg

image001_副本3.jpg


Tuotesovellus


Tarjotut tuotantoteknologiat ovat:
Injektointityökalun valmistus (enintään 10 000 kg paino) ja ruiskuvalu 60: stä 60T: stä 650T: n puristukseen
Paineastianvalmistus ja valuminen koneisiin jopa 800T: n puristuksiin
Ekstruusio sekä muovista että metallista
Metallin ruiskuvalu
CNC-koneistus
Maali viimeistely
painaminen
Paina työkalut ja osat
Kromaus / alipaine metallisointi


Tarjotut prototyyppitekniikat ovat:
SLA
SLS
Tyhjiön valu
CNC-työstö laajalla valikoimalla polymeerejä mukaan lukien ABS / ABS-PC-seos / Nylon-täytetty ja täyttämättömät / PMMA / POM / PP / PEEK / ULTEM
CNC useimmissa yleisesti saatavilla olevissa metalleissa
Laserleikkaus


Sertifikaatti


QQ图片20180718114923_副本.jpg


Tuotantolaitteet


image001_副本2.jpg


Palvelumme


Uskomme, että toimittajan on toimitettava asiakkaille paitsi korkealaatuista tuotetta myös laadukasta kokonaispalvelua.

Mastarsissa uskomme, että tämä alkaa saatavien vastaanottamisesta ja asiantuntijalausunnosta, nopeasta vastauksesta lainauspyyntöihin ja mahdollisiin myöhempiin kyselyihin, joita seuraa valvottu ja integroitu valmistusprosessi ja nopea luotettava jakelupalvelu.

Dynaaminen takaisinkytkentäsilmukka, joka yhdistää QA / QC: n, valmistuksen ja tuotannon, tuottaa suuremman suorituskyvyn, alentaa hylkäysastetta ja johdonmukaista laatua.

Pyrimme saamaan kaikki ongelmat ja ratkaisemaan ne ennen kuin ne voivat kasvaa. Olemme hyvin perehtyneitä kaikkiin kansainvälisiin tuotestandardeihin ja omat asiantuntijat toteuttavat tiukkoja menettelyjä sen mukaisesti.

Mastars pyrkii jatkuvasti kehittämään laatua parantamalla ja meillä on tällä hetkellä seuraavat hyväksynnät.

ISO 14001 - 2004

ISO 9001 - 2008