Etusivu > Näyttely > Sisältö
2014 CNC työstökoneiden teollisuus
Apr 29, 2016

Nojalla 2014-2018-Kiinan CNC työstökoneiden alan markkinoilla ennusteen analyysi strategisessa suunnittelussa ja raportti, viime vuosina hyötyä päässä kansallisen Revit-laitteita valmistavan teollisuuden ympäristö- ja vahva markkina kysynnän, kotimaan työstökone alan teknologian kehittämistä, investointien innostusta. "Kaksitoista-Viisikon" suunnitelma elvyttää laitteita valmistavan teollisuuden tärkein sisältö optimointi ja parantaminen teollisuuden rakennetta, numeerinen ohjaus koneet on tullut keskittyä elvyttää laitteita valmistavan teollisuuden. Seuraavaksi keskitytään nopea CNC metalli leikkaus koneet, hienomekaniikan kehitys pahentaa; raskaiden CNC metal koneet CNC koneistus työstökone CNC muodostaa leikkaaminen ja niihin liittyvät komponentit NC-työstökoneiden ja niin edelleen.

Instituutin mahdollisille teollisuuden CNC kone työkalu teollisuuden tutkimusryhmä, sanoi Kiina on ylittänyt Saksa tulee suurin työstökone maailmanmarkkinoilla, CNC työstökoneiden on tullut mainstream kuluttaja työstökoneet, CNC työstökoneiden markkinat ovat valtavat tulevaisuudessa. Karkeasti arvioiden 2015 CNC työstökoneiden teollisuuden Kiinassa odotetaan ylittävän 240 miljardia yuania loppusumma, myynnin liikevaihto 180 miljardia yuania, voitto oli 12 miljardia yuania, keskimääräinen vuosikasvu prosenttia yli 10 %.

Vaikka Kiina NC koneen teknologian myös saada suurempi ksi "Kaksitoista-Viisikon" myöhässä, high-end NC koneen ja perustuu tuotantolaitteet erityistä on saavutettu riippumattoman innovointivalmiuksia merkittävästi parantaa, hallita useita on itsenäinen tekijänoikeuksien ydinosaamiseen, ehdot teknologia kansainvälisten kehittynyt riveissä, tahtoa, isäntä, ja NC järjestelmä ja toiminto osat "keskialueen laajuuden ja high-end teollistumisen, Kiina on kehitystä, on kansainvälistä edistyneen tason keskeisten laitteiden , tuonnin määrä suuri ja nopea ja tarkka valtion vaaka käsittely keskustasta, ja CNC-sorvit ja muut markkinaosuus on parantunut huomattavasti.