Etusivu > Näyttely > Sisältö
35 kuolee markkinamahdollisuuksien hyödyntäminen
Apr 29, 2016

"Kiinan työstökone business" arvostelu: Kiina hometta kehittämiseen, ensimmäinen askel alkaa tekniikka, luoda ääni henkisen omaisuuden järjestelmä. Jälleen jäljessä anoa asteittainen kertymistä teollisen teknologian, ymmärtää oman tuotantonsa kemianteollisuuden ja parantaa teollisuuden kilpailukykyä. Aikana koko 35 Kiina on haasteita ja mahdollisuuksia markkinoiden ympäristö.

High-end laitteiden valmistus ilman alan tukea kehitystä. Tällä hetkellä ROC oli hometta tuotanto- ja hakemus, mutta uudistaa kehityksen vuosikymmenten jälkeen, paikallinen multa teollisuuden vahvuus kansainvälisten edistyneen tason siellä on iso ero, useita high-end tuotteita luottaa vain tuonti täyttää kysyntää teolliseen. Kansallisten hometta-teollisuus on epäilemättä sodan kehittäminen.

Teollisissa yhteiskunnissa kehittyvät nopeasti paikallinen teollisuus kasvaa mitä keinoin? Vahvistaa immateriaalioikeuksia parantaa vakuutusteknisen vastuuvelan

Puolueettoman tutkimuksen ja kehittämisen ensisijainen tapa yritykset saadaan riippumattoman tekijänoikeuksia, tutkimus ja kehitys on tärkeimpiin ajo voimassa casting multaa teollisuus, tutkimus- ja itsenäisesti Kiinan muottiin teollisuuden on erittäin huonolaatuista tällä hetkellä valu muottiin ensisijaiset kehitystavoitteet kehitetään edelleen. Siksi vain teknisesti erottaa Kiinan multaa teollisuus luottaa täysin erillinen.

Kiinan multa teollisuuden pitäisi lisätä investointeja tieteelliseen tutkimukseen aktiivisesti Muokkausleveys tutkimus lahjakkuus, kehittäneet joukon multaa tuotantoteknologiaa itsenäinen tekijänoikeuksien kotiin ja ei voinut katkaista kautta pullonkaula aktiivisesti käyttöön ja omaksua.

Samaan aikaan lisäksi jatkuvasti parantaa tietoisuutta teollis, ministeriöiden olisi pyrittävä kannustamaan vielä tukitoimia kotimaisen yrityksen kehittämiseen high-end laitteiden valmistus luoda hyvä ympäristö, jotta voidaan edistää kehitystä muotin valmistus.

35 paikallisen multaa haaste ja mahdollisuuksia

Tällä hetkellä Kiinan muottiin on enimmäkseen keskittynyt lähinnä Keski-ja matala, multa-teknologia on alhainen, alhainen lisäarvoa, osittain erittäin multaa riippuu myös tuonnin kotimaisen valmistuksen eri aloilla vahvistaa yhdentymistä. Kaikkiaan 35, on haaste ja mahdollisuus Kiinan die markkinoilla.

Vieraan pääoman multaa tuotemerkin haasteita. Kiinan multa teollisuuden kasvot kilpailupainetta kehittyneiden maiden teknologista etua ja hyötyä kehitysmaille, täytyy tietää, kehitystä ja edistymistä teollisuuden muotit, paitsi Kiina, Kaakkois-Aasian ja Itä-Euroopan maiden viime vuosina teollisuuden multa kehityksen pian, sen hintaetu on selvää muottiin, joka jossain määrin heikentää Kiina hometta teollisuudelle on aina ollut kustannus- ja etu. Lisäksi Etelä- Korean high-end markkinoilla Länsi-Euroopassa Kiinan hometta teollisuudelle edessään monia haasteita.

Muotin tuotannon ja kysynnän markkinoilla. Kiinan kahdestatoista viisi suunnittelu ja toteutus sekä uusi strateginen teollisuuden kehittämisen politiikkaa, suunnitelmien ja yleiset elvyttää laitteita valmistavan teollisuuden antaa uusi kasvu kohta hometta teollisuudelle. Tuotannon siirtäminen Kiinaan teollisuusmaiden kanssa Kiinan multa teollisuuden, ohjattiin uuden kierroksen kehitysmahdollisuuksia. Luo Baihui pitää saada vahvempi parantaa Kiinan multa teollisuuden kasvu paikallinen teknologiainnovaatioiden ensisijaisen täydellistyneiden vakuutusteknisen vastuuvelan muodostamista; Toiseksi on käyttävän 35 teollisuuden Kiinan talouden rakentamisen ja teollisuuden kilpailukyvyn edistäminen, ja myynnin tulosten parantamiseksi.