Etusivu > Näyttely > Sisältö
Dongguan muottiin miehityksen teollisuuden näköalapaikka
Apr 29, 2016

Tänään yhdeksännessä Guangdong Dongguan multaa valmistus? Dongguan hengli machinery näyttely 201,500 ox-tyylinen Festival, toimintaa 4 päivän ajan keskittyä multa teollisuuden high-end teknisen hengli Centennial ja ox tyyli.

Esitellään raja-technique 3D-tulostus

Tämä uusi 3D tulostus hengli multa teollisuuden osuuskunnan innovaatio messukeskuksesta ja kaksi suurta näyttöalueella. Dongguan d 10 3D tulostus yritys unionin teollisuuden otteessa näytteilleasettajaa, 3D tulostus palvelualueella, mallin tekemiseen ja design district ja muut booth muodostavat 3D painatustekniikka Street, esittelee raja-technique 3D-tulostus.

Homeen ahkeruus assosiaatio, Liu jianye: "multa on teollisuuden äiti, sen tarkoituksena oli tehdä tämän, viime vuosina hengli ajaa paljon kehitystä, 3D-tulostus on oltava suuntaus, mutta on hyödyllistä muotit, koska ne nopeuttavat nopeus, valmistettuja tuotteita."

Collaborative Innovation Center multa teollisuuden kehityksen edistämiseksi

Viime vuosina Heng Li kaupunkiin tutustuen pois perinteinen muottiin suuntautunut teollisuuden klustereita toteuttamaan uusia tapoja yhteisvaikutusta innovatiivisuus yhteistyönä innovaatioita Center "veturi" rooli yritysten ja yliopistojen, yritysten ja rahoitusalan yhteistyötä, raportit, teknologiset innovaatiot ja rahoitusalan innovaatiot hengli die-kahtalainen-kone varmistaa, että 20 prosenttia tuotannon arvo 3 peräkkäistä vuotta kasvun.