Etusivu > Näyttely > Sisältö
Alan asiantuntijat, senior insinöörit Fang Xiang: Yangzhou 3D ensimmäisen persoonan
Apr 29, 2016

Luonne kortit

Syntynyt tammikuussa 1956, Yangzhou kaupungin multaa technology association, Jiangsu Province, Kiina homeen alan yhdistyksen jäsenet asiantuntijaryhmän. Vuonna 2011 ensimmäinen käyttöönotto Yangzhou 3D painomenetelmiä. On toiminut apulaisjohtajaksi insinöörille muovien tehtaan Yangzhou kaupungin; suihkeita Senior Vice President ja General Manager, Yangzhou; XI "Jiaotong yliopiston tiede- ja teknologiapuisto Yangzhou tutkimusjohtaja ja muun henkilökunnan.

Koskaan meni yliopistoon, on tullut asiantuntijoita multaa teollisuudessa, antoi ensimmäisen alumiini aerosoli voi tuotannon tekninen muunnos.

Fang Xiang, syntyi Yangzhou "ruohonjuuritason asiantuntijat", kaksi vuotta sitten XI Jiaotong yliopisto ensikosketus 3D tulostin vuosikymmenien altistumisen multaa tuotannonalan herkkä, hän on tietoinen siitä että 3D telekopiolaitteet käänteentekeviä teknologiset innovaatiot, on laajan markkinoiden mahdollisuudet. Hänen pyrkimyksissään Yangzhou 3D paino-tekniikka käyttöön ensimmäistä kertaa.

Usein hometta teollisuudessa vuosikymmeniä kunnes tunnistat 3D-tulostus hän herkästi tajusi, että tämä teknologia teknologiset innovaatiot virstanpylväs, ei vain ole laaja markkinanäkymät, näytetään muoto alan ekosysteemin. Siksi tässä hänen tutkimustoimet, Yangzhou 3D paino-tekniikka käyttöön ensimmäistä kertaa.

Fang Xiang on aina yksi toive: Toivon, että tämä teollistumisen kehittynyt tuotantotekniikka. Jotta voit käyttää tätä tekniikkaa, Fang Xiang, johti tiiminsä taisteluun yrityksen sivuston käyttöön.

20. heinäkuuta 2012 Yangzhou valmistus yrittänyt "nopean prototyyppien" otsikon, Yangzhou, jäsenten yleisölle ensimmäistä kertaa sanomalehti paljasti mysteeri 3D paino-tekniikka.

Fang Xiang kertoi toimittajille jälkeen lehdistä, erän jälkeen erän yritysten omistajat voivat vierailla XI "Yangzhou Jiaotong yliopiston tieteen ja teknologian puisto. Versioiden tukemat manufacturing-tekniikat ja ne osoittavat suurta kiinnostusta, myös voittaa tilausten.

"Historian suurin yksittäinen tilaus kohteesta, tulostus fee" 7000 Yuan suurimmat tuli autonosia valmistaja, käyttämällä 3D paino-tekniikka tuottaa kymmeniä osia."

Viime vuoden lopulla, "hammasharja teollisuuden järjestö, Jiangsu Province" perustajajäsenet konferenssi pidettiin hangji, Fang Xiang paikka hammasharja yrityksen avainhenkilöt käyttöön 3D painetuista lähteistä, menetelmistä, etuja ja tulokset sai erittäin hyviä tuloksia, "hammasharja kahva usein uusia, jatkuvasti muuttumassa kuolee on erittäin hankala asia ja 3D-tulostus voidaan ratkaista nopeasti."

Koska 3D tulostus tuotteen hinta lasketaan grammoina, on kallista. Mutta Fang Xiang myönsi, että yhä kehittyneempiä 3D tulostustekniikkaa kustannuksia valvotaan, Yangzhou 3D tulosta keväällä tulee.