Etusivu > Näyttely > Sisältö
Muotin teollisuuden innovaatioperusta tekijänoikeuksien perustettiin
Apr 29, 2016

Washington (toimittaja Yi hän kirjeenvaihtaja Wang Huyu) pohja muottiin teollisuuden Kiinan ensimmäinen henkisen omaisuuden oikeuksien innovaatio beilun Heng Yang yhteisön paljastaa muutama päivä sitten.

Heng Yang, beilun piiri on maan ensimmäinen suurtyö multaa teollisuusvaliokunnan yhteisön yli 600 yritystä, high-end die casting mould yrityksiä on yli 400 yritystä. Homeen yrityksen liikevaihto on 6 miljardia yuania, teollisuuden myynnin tulot 60 prosenttia enemmän kuin kokonaispinta-ala on die ykköspesälle Kiina kuolee ja hometta teollisuudelle ry myönsi "homeen town" otsikko.

Viime vuosina beilun homeen toimialan murros ja päivittäminen nopeasti saavuttaa vaihto yksinkertainen myy muotit valmistaa painevalu multaa valmistus- ja auto autonosien tuotannon ja kehityksen uusia muotoja. "Toteuttamisen tekijänoikeuksien strategia, muotin yritysryhmässä on uudestisyntynyt, kilpailukyky on huomattavasti parannettu." Municipal teollis puhemiehistön virkamies sanoi. Yhteisöllä on yli 40 yritykset voivat olla maailmanluokan auton (osat) suurimmissa yrityksen tasolla.