Etusivu > Näyttely > Sisältö
Nopea prototyyppien valmistus injektio multaa työkalujen toimiala
Apr 29, 2016

Yhteenveto: perinteinen valmistusteollisuus strategia on ensimmäinen mittakaavassa esitetyt 1980 20-luvulla, hinnat ja laatu ensimmäinen, 90, on kehittynyt markkinoiden palautteen ensimmäiseen. Edellytykset kansainvälisen valmistavan teollisuuden ja lyhentää tuotekehitysprosessin ja vähentää investointeja uusien tuotteiden, tulee avain yritysten selviytymistä.

Perinteinen valmistusteollisuus strategia on ensimmäinen mittakaavassa esitetyt 1980 20-luvulla, hinnat ja laatu ensimmäinen, 90, on kehittynyt markkinoiden palautteen ensimmäiseen. Edellytykset kansainvälisen valmistavan teollisuuden ja lyhentää tuotekehitysprosessin ja vähentää investointeja uusien tuotteiden, tulee avain yritysten selviytymistä. Viime vuosina valmistus markkinoilla strategian pääpaino on mitä tapahtuu siitä kustannusten ja laadun merkittävä siirto ja reaktio aika. Monipuolinen valmistaja tuotteita markkinoille on nopeasti markkinoiden mahdollisuudet ja tärkeä tae selviytymisen, nopean reagoinnin valmistus on tullut painopiste kansainvälisessä tutkimuksessa, nopea prototyyppien ja nopeasti työkalut ja nopean valmistustekniikka tarjoaa kehittyneitä tarkoittaa yrityksiä parantamaan kilpailukykyään. Tekniikka perustuu materiaalin kumulatiivinen muodostumista huipputekniikan valmistustekniikka, oli 1900-luvun valmistaa alalla kerran vallankumouksellinen läpimurto, valmistus injektio kuolla ja paine multaa ja leimaamalla kuolee, eri tarkkuutta monimutkainen hometta, on tällä hetkellä laaja sovellus Yu auto, ja ilmailun tilaa, ja aluksen ja laitteiden ja teollisen muotoilun ja lääketieteen, ja rakennuksen ja käsitöitä tehdä ja lasten lelu , kenttä, ja teknologia sinänsä jatkuvasti kehitystä ja täydellinen, sovellusalueet valvoo jatkuvasti laajennus laaja.

Auto-, kotitalouksien laite valmistus homeen muodostavien osien osuus oli 50 prosenttia ~ 70 % valmistus työ. Valmistus on rajoitettu Kiina auto ja laitteet, ja valo, toimialan kehitys pullonkaula ja avain avulla nopeasti muodostavat laitteisto-ja ohjelmisto ja nopeasti muodostaa materiaali jatkuvasti kehityksen ja täydellinen, Nopea prototyyppi paloja voimaa ja tarkkuutta saada jatkuvasti parantaa, nopeasti konetyöstö on vähitellen perusteellisia nopeasti multaa valmistus-kentässä, perustuu nopeasti muodostaa menetelmä valmistuksen eri yksinkertainen talouden nopea multaa on tuli RP & M soveltaminen kuuma ongelma.