Etusivu > Uutiset > Sisältö
2016 ja Kiinan kansainvälisen teollisuuden Messut/metallin työstössä ja CNC työstökoneiden osoittavat
Apr 29, 2016

2016 ja Kiinan kansainvälistä teollisuutta fair

Metallin työstössä ja CNC työstökoneiden Näytä

Työstökoneet, pelti ja putken käsittely, hometta ja työkaluja kansainvälisten tapahtumien

Aikaa: Marraskuuta 2016 1-5

Paikka: National Exhibition Centre (Shanghai)

Alue: 60000 neliömetriä

Sponsori: kauppa, kansallisen kehityksen ja uudistus komissiolle, tiede ja teknologia, Kiinan tiedeakatemia, Kiina Academy of engineering, CCPIT, Shanghai Municipal kansanvaltaa, ministeriö

Järjestäjä: Shanghai East parhaat lansheng kansainvälisen palvelukaupan (Holdings) Ltd

18 China International alan messuille metallityöt ja CNC työstökoneiden Näytä (MWCS) ottaa paikka marraskuussa 2016 1-5 kansallisesta messukeskuksesta (Shanghai) pidettiin. Tähän Expo ylittää 230000 neliömetriä näyttelytilaa, kävijöitä yli 140 000 kävijää, näyttely, Kiina jälleen suurin, näytteille teollisuuden oikeudenmukainen korkeimmalla tasolla.

Metallityöt ja CNC työstökoneiden osoittavat (MWCS) Kiina alan Expo näyttely, näyttely-ala on lähes 80000 neliömetriä, yli 600 näytteilleasettajat ytimeksi. MWCS2016 säilytetään niiden ominaisuuksien perusteella, keskitytään jakautuminen metallin katkaisu Työstökoneet metallin työstökoneet, säätöön ja työvälineet, työkalut ja 3D-tulostus on viidellä huomiota tuotannon, vahvistamaan erityistä high-end CNC-työstökoneiden ja älykäs valmistusalueelta vaati näytteille high-end CNC laitteet valmistettu Kiinassa 2025, rakentaa high-end metallin käsittely foorumin.

Metallin katkaisu työstökoneiden näyttely

NC koneen ja metalli jalostuspaikka näyttely (MWCS) näyttely 80000 neliömetriä näyttely on odotetaan yli 600 koti näyttää eri kone ja niihin liittyvien tuotteiden yli tuhansia, kannet on käsittely center, ja auto, ja jyrsintä, ja tylsä, mill ja käsittely, ja raskaan koneen ja sähköinen käsittely ja bettega kone ja metalli 3D tulosta, ja NC järjestelmä ja numero nimenomaisen laitteen , ja koneiden osat ja apulaitteet, ja hioma hioma ja työkalu testilaitteeseen ja testauslaitteet-mittaus on luokat. Yhdistää Yamazaki Mazak Haas, Qin chuan, Shenyang, työstökone, pohjoiseen, Frans II, Shanghai, Dalian guangyang, Wenchuanin ja monia muita tunnettuja valmistajat työstökoneiden sekä Saksa, ja Italian ja Turkin ja Japani ja Taiwan paviljonki kansallisten ja alueellisten ryhmien, kuten näyttely.

Vastaanottavan yhdentymisen resursseja, ajoneuvojen ja osat, high-end sähköisen viestinnän laitteet, koneiden valmistus, työkalut, ilmailu, puolustus, laivanrakennus, rautatieliikenteen, lääketieteelliset laitteet, yli 20 avainaloilla ammattimaisille ostajille tilaisuudessa järjestämisestä. Näyttely järjestetään samaan aikaan "erityinen foorumi high-end CNC-työstökoneiden ja tuotannon laitteet", "laajentunut Innovaatiounioni koskevat Kiinan autoteollisuudessa laitteet", "metalli leikkaus foorumi" ja joukko ammattitoimintaa, jotta näytteilleasettajaa ja ammattilaisten paremmin olla vuorovaikutuksessa, kun teollisuus Lisätietoja tehokkaasti parantaa näyttely tuotto.