Etusivu > Uutiset > Sisältö
Mitkä ovat metalliosien valmistusmenetelmät?
Jun 12, 2017

Materiaali: Metalliosien materiaalit: Teräs- ja ei-rautametallit (tai ei-rautametallit). Teräs: Hiilipitoisuus 2,3% raudan seoksesta on valurauta, hiilipitoisuus yleensä 0 ° C: ssa. 03 raudan seos on terästä. FE-seoksessa lisätään erilaisia sopivia seosaineita teräksen lujuuden, kovuuden, kulumiskestävyyden ja korroosionkestävyyden parantamiseksi. Yleisesti käytettyjä seoselementtejä ovat Si, MN, cr, Ni, MO, W, V, ti, NB, B jne. Muodostavat erilaisia seosvalurautaisia tai seosteräksiä.

käsittely:

1 korroosiota ja ruosteenestoainetta: keitetty musta, kiehuva sininen jalostus, jota kutsutaan myös fosfatointikäsittelyksi, niin että metallisilla osilla on korroosionkestävä, ruostesuojauskykyinen suorituskyky.

2) Lisää kovaa käsittelyä: lisää käsittelymenetelmän metalliosien kovuutta: 1. Lisää metallisten osien pintakestävyyttä pinnan karburisoinnilla, pinnan väri tulee myös mustaksi; 2. Sammutuskäsittely voi lisätä kovuutta; 3. Vacuum lämpökäsittely parantaa yleistä kovuutta.

Jalostustekniikka: Koneistus, leimaaminen, tarkkuusvalu, jauhemetallurgia, Metallin ruiskupuristus, laser käsittely, EDM, ultraääni, elektrolyyttinen käsittely, hiukkanen käsittely ja erittäin nopea käsittely. Samaan tapaan kuin auton, jyrsintä, taonta, valu, hionta, CNC-koneistus, CNC CNC Center kuuluvat kaikki koneistukseen tavanomaiseen työstöön.

Mekaaninen käsittely on prosessi, jolla muunnetaan työkappaleen mittoja tai suorituskykyä mekaanisella laitteella. Jalostusmenetelmien erojen mukaan voidaan jakaa leikkaus- ja painekäsittely.

Leimaaminen on luottaa puristimeen ja muotoutuu levylle, kaistaleelle, putkelle ja profiileille, kuten ulkoisten voimien asettamiseksi muovisen muodonmuutoksen tai erottelun aikaansaamiseksi, jotta saadaan tarvittava muoto ja koko työkappaleen (leimaamalla osat) Muovausmenetelmä. Metalliosien valmistus

On erityinen käsittely, laser käsittely, EDM, ultraääni käsittely, elektrolyyttinen käsittely, hiukkanen jalostus ja erittäin nopea käsittely. Auton, jyrsintä, taonta, valu, hionta, CNC-koneistus, CNC CNC Center kuuluvat kaikki koneen käsittelyyn.