Etusivu > Uutiset > Sisältö
Analyysi suuntaan leimaamalla peltiä teollisuuden Kiinassa
Apr 29, 2016

"Kiinan työstökone business" arvostelu: peltiä alan tärkeä teollisuudenala metalli jalostusteollisuuden perustana mekaanisen teollisuuden, jotka heijastavat maan kilpailukyvyn tuotantoteknologian kehitystaso. Peltiä teollisuus ja autot, elektroniikka, televiestintä, lääketieteelliset laitteet, koneet, laivanrakennus, ilmailun ja muiden alueiden tuotteitaan käyttäen erittäin laaja. Peltiä teollisuuden samaan aikaan kehittyvät nopeasti vielä joitakin haittoja useita yrityksiä.

Ensinnäkin leimattu peltiä toimialan kehitys maamme kuusi suuntaviivaa

Työstetään kuten ohutlevyjä tuotannon keskuksia maailmassa Kiinan edelleen yrityksen etenemistä Kiinan yhdentymisprosessin osaksi maailmanlaajuisessa taloudessa ja nopeasti kasvava taloudellinen valta Kiinasta on tullut maailman dynaamisimmaksi talousalueeksi. Parantaa Kiinan taloudelliset olosuhteet, teollisuus on kehittänyt kypsempi ja suhteellisen alhaiset kustannukset, on tullut maailmanlaajuista suhteellinen etu peltiä valmistuksen keskus, peltiä valmistus vientiin suuntautunut kehityksen piirteitä.

Keskitä aseman vahvistaminen ensiesiintyminen viime vuosina kone tuotteiden viennin kasvun: tärkein peltiä gold tuotteiden viennin kasvu ylittävät tuotannon kasvu lisää yli kotimarkkinoiden myynnin kasvua. tärkein peltiä gold tuotteiden koko kukinta, työkalun ja käsi-työkalua ja rakentamisen laitteet nämä perinteiset viennin suuri luokan tuotteita lisää on korkea ja yiqian vientiosuus todennäköisesti keittiö electric ja kylpyhuone 2004 vuotta viennin kasvun myös on tietenkin. Valtavat markkinat ja painopisteen houkuttelemaan peltiä valmistuksen keskus monikansallisten yritysten siirtäminen Kiinaan.

Yritysten yhteistyö vahvistaa merkittävästi

Maailmanlaajuisen kilpailun ympäristössä saadakseen suotuisaa kilpailuasemaa ja kilpailukyky paranisi, teollisuuden oli toinen aihe tuotannonalan. 2004 supor Vantage on lueteltu, hbl lueteltu myös toimia, Van Hoa pääomamarkkinoiden toiminta ei olisi kanssa Guangdong meiya rakenneuudistuksen pysäyttäminen epäonnistui. Pääoman näkökulmasta nykyinen tärkein ominaisuus on tehostettava pääoman. Kilpailun näkökulmasta resurssien jakaminen yritysten välistä yhteistyötä lisättävä.

Polarisaatio yritysten pahentaa entisestään

Tulevina vuosina on nopea värähtelyn aikana peltiä teollisuuden, välitön seuraus tästä järkytyksestä on polarisaatio leirillä peltiä keittiö tuotemerkin laajeni nykyinen suuntaus. Todella pystyy selviytymään markkinoilla tulevina vuosina on odotettavissa peltiä yritys ei todellakaan ole niin paljon nyt. Peltiä teollisuus tämä isku tuo suuria mahdollisuuksia, shock tulos olisi saada markkinat entistä järkevämmin.

Yhä suurempaan kilpailuun myyntikanavien kesken

Koska kotimainen metalli tuotteet tulvivat laatu paine kasvaa, kanava tuli yksi ratkaisevaa kilpailutekijää yhä kovemmasta kilpailusta kanavan. Toisaalta keittiö kodinkoneet valmistaja on vahvistanut määräysvallan vähittäiskaupan Terminal, pyrkivät vähentämään myyntisyklejä, säästää kustannuksia myynti, myynti kanavat ammatilliseen kehittymiseen yrityksen myynti-malli voidaan mukauttaa eri markkinoiden suuntaan. Toisaalta suuri kodinkone ketju kasvaa tila, määräysvallan tuotannonalan kapasiteetin, osallistui ja johti lähinnä valmistajan ennen johtava hintakilpailu myynnin kehitys. Suuret vähittäismyyjät, laaja markkina mittakaavassa ja kustannusetuja hinnoittelu, Maksu toimituksen tuotanto yrityksen määräysvallan yhä paranee.

Kilpailua kohti laadukkaampia tuotteita, korkean teknologian sisältöä kilpailun edetessä kaikissa vaiheissa peltiä tuotannonalan voittomarginaalit ovat pakattuja yhä vähentää perus yöpymiseen. Yhä useammat yritykset tunnistaa hintakilpailu yksin voi rakentaa keskeisiä kilpailukykyä ei pitkän aikavälin kehityksen suunta, tutkia uusia kehityksen tielle. Monet yritykset kasvu laiteinvestoinnin teknologian, kehittäminen uusien tuotteiden, korkean teknologian, tuotteiden eriyttämisen kestävän yrityksen kehitys, etsiä uusia markkinoita vaatii uusia pisteitä talouskasvun (tuli pienet Kodinkoneet ja muiden vastaavien tuotannonalojen) voidakseen toteuttaa kestävää kehitystä.