Etusivu > Uutiset > Sisältö
Muotoilu muotin Automobile Precision muoviosien valmistus
Jul 13, 2017

Autojen muoviosat, kuten käämin luuranko, pohja, sulakekaappi, lampunpitimet, sirutyyppiset sulakkeet, keskitelevykaapit, vaippa, työntökehys, Reed Platoon -asennus ja kotelot, käytetään useimmiten ruiskuvaluun, koska nämä muoviosat Niillä on korkeampi suunnittelutarkkuus, joten näitä muoviosia ei voida käyttää tavanomaisessa ruiskuvalussa, vaan niiden on oltava tarkkuusruiskuvalumenetelmiä. Autojen tarkkuusmuoviosien suorituskyvyn, laadun ja luotettavuuden takaamiseksi laadukkaampia muovituotteita, jotka täyttävät tuotesuunnittelun vaatimukset, on jatkuvasti parannettava muovimateriaaleissa, ruiskuvalulaitteissa ja muotteissa sekä ruiskuvaluprosesseissa. .Plastisten osien valmistus

Ruiskuvaletun tuotteen tarkkuus arvioidaan ruiskuvaletun tuotteen tarkkuudella, eli mittakerroksen, muodon sijainnin toleranssin ja pinnan karheuden perusteella. Tarkkuusruiskuvalmisteen on oltava paljon asiaankuuluvia olosuhteita, ja kaikkein olennaisimpia ovat muoviset materiaalit, ruiskuvalut, ruiskuvalutekniikka ja ruiskuvalulaitteet näiden neljän perustekijän kannalta. Muovituotteita suunniteltaessa on ensin valittava tekniset muovimateriaalit, ja tarkkuusruiskuvalmistukseen käytettävät tekniset muovit on valittava materiaaleille, joilla on korkeat mekaaniset ominaisuudet, vakaa koko, hyvä kaventumiskestävyys ja ympäristörasituksen krakkaus. Toiseksi, muovimateriaalien valinnan, valmiin tuotteen koon tarkkuuden, painon, laatuvaatimusten ja odotetun muotorakenteen mukaan valita soveltuva ruiskuvalukone. Jalostusprosessissa tekijät, jotka vaikuttavat tarkkuusruiskuvalutuotteisiin lähinnä muotin tarkkuudesta, ruiskupuristuksen kutistumisesta sekä tuotteiden ympäristön lämpötilasta ja kosteudesta.

Precision-ruiskuvalussa käytetään muottiin tarkkuusmuovituotteiden laatuvaatimusten saavuttamiseksi. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, tarkkuusruiskuvalumuottien on oltava tuotteen kokoa, tarkkuutta ja muotoa koskevien vaatimusten mukainen. Mutta vaikka muottien tarkkuus ja koko ovat johdonmukaisia, valettujen muovituotteiden todellinen koko vaihtelee kutistumisen mukaan. Siksi on erittäin tärkeää valvoa muovituotteiden kutistumisnopeutta tehokkaasti tarkkuusruiskuvaluteknologiassa.