Etusivu > Uutiset > Sisältö
Keskittyä metalli leimaamalla Automaattiset laitteet Reverse kehitys ‖ Suljetuin huulin nopeus teknologia
Apr 29, 2016

Hannoverin teollisuus-messuilla vuonna 2013 "teollisuuden 4.0" käsite, jonka Saksa "teollisuuden 4.0 group". Sittemmin tämä käsite oli syvästi istuttaa älykkäitä teollisuuden ydin, keinotekoinen tehotuotantoa ei voi täyttää ennen nykyaikaisen yrityksen, korkeat työvoimakustannukset ja alhainen tehokkuus, aineellista tuhlausta, yritykset kohtaavat työvoimapula ja vaikeuksia henkilöstön hankkimisessa myös ongelmia. Tuotannon tehokkuutta valmistajayritys ensinnäkin tarkastelee asiaa ja pakottaa yritykset uusiminen ja nykyaikaistaminen laitteet, parantaa automaation laitteet, mikä vähentää työvoimakustannuksia. Applen tuotteita Kiinan suurin urakoitsija Foxconn alku 2010 suunnitelmia ottaa käyttöön älykkäitä robotteja 2013-2015 kaksi vuotta osoittautunut tehokkaaksi, vähentää 50 %, tehokkuuden sijaan. Leimaamalla teollisuudessa, useita manipulaattori punch riviä, kolme-kotona-ainoa syöttölaite, kaksiosainen syöttölaite levy, servo syöttölaite, tarkkuutta ja raskaat levyt vaaitus koneen, raskaille materiaaleille, kuten laitteiden on tuettava Automaattinen tuotantolaitteiden he suuresti parantaa tuottavuutta, vähentää työvoimakustannuksia ja onnettomuuksiin.

Kunshan nopeus mekaaninen tiede ja tekniikka yhteis Oy aloitti toimintansa vuonna 2004, joka tunnettiin Taiwanissa veteraani levytyökeskusten syöttölaite valmistajan erikoistunut automaatio sarjan paina ympärillä koko kasvi laitteet, riippumaton tutkimus ja kehittäminen, valmistus, myynti ja palvelua. Tuotteitamme käytetään laajasti Kodinkoneet, huonekalut, autonosia, metalli leimaamalla, sähköinen, sähkö-, viestintä-, ilmailu- ja muilla aloilla 12 vuotta käytännön tarjota asiakkaille laadukkaat lävistys ratkaisut voittaa ystävät varmasti. Myös auttaa pk-yritysten siirtyminen onnistuneesti automatisoida lean-valmistuksen auttaa kotimaan johtavia yrityksiä toteuttaa automaatio. Vuonna 2013 yhtiö voi nopeuttaa projektin Chongqing Älykkäät koneet laitteet co, yhteistyössä paikallisten tiede- ja teknologia-alan tutkimukseen ja kehitykseen Autonosat suurjännite, korkea teräslevy kela ruokkia vaaitus koneen leimaamalla (kolme-kotona-ainoa syöttölaite) ja Multi-Link manipulator ja muuta erikoislaitteita. Syvä mukauttamatonta koko asiakkaan tuotteen ominaisuuksien perusteella, tuotantoprosessin parantaa, kääntää paina automaation laitteet asiakkaille parempaa palvelua Autovaraosat leimaamalla alan nopean kehityksen todellisia tarpeita.

Tässä aiemmin 10, suurin asiakas koska laitteet investointeja kustannustekijät Valitse käyttäen "materiaali runko kokonaan tasainen kone + lähetti materiaalin päällä" tai "materiaali runko koko tasainen kone + lähetetyn materiaalin päällä" lomakkeen tuotanto, mutta käytetyt Pisteet aiheuttaa leimaamalla linja leimaamalla paksu hallituksen materiaali, aseman merkittävää helppo irtotavaraa, materiaali päänsä materiaali vaikeaa, yleensä enemmän ihmiset manuaaliseksi aineiston , helppo vahinkoa, koko tasainen rumpu helppo nimettiin vahingon, seuranta huolto avulla hinta korkea, ja määrä aineelliset tarpeet vietti on pitkä aika Shang materiaali ja materiaali, suuresti käytön on asiakkaan tosiasiallisen vuosituotannon aikaasi ja miten käyttäjien yhteistyötä nykypäivän nousuun, huomattavasti lisätä asiakkaan kustannuksia.

Tällä hetkellä leimaamalla levy taju kuluttajat haluavat nopeus energiateknologian tutkimus ja kehittäminen kolme-kotona-ainoa syöttölaite ottelu tarkkuus punch mahdollisimman motto huoltamoautomaation laitteiden ja hienostunut käsittely tekniikka, optimointi, kevyt johtaminen, vähentää merkittävästi alkuperäiseen hankintamenoon. Kolme-kotona-ainoa syöttölaite on täysin toimiva, korkea jäykkyys + tuodut servomoottori valvontajärjestelmä tiivis rakenne, vakaa, käynnissä, helppo käyttää, koko kodin rehun tarkkuus kuluminen osat vähemmän kulumista, kone, kuten ominaisuudet, erittäin ergonominen käyttö.

Tämä valinta voi:

1, ja raaka-aineiden avoin, korjaus, lähetettiin materiaali kolmen koneen yhden rakenne kompakti ja osuus avaruuteen pieni, yksinkertaistettu leimaamalla tuotantoprosessissa, vaikka päivitys on koko tasainen ja lähetti materiaalin tarkkuutta; 2, ja Shang materiaali Taiwan auto saavuttaa automaattisesti Shang materiaalia, tukee materiaalin arm tie koko tasainen merkittävää paine pään laite saavuttaa aineeksi automaation aineeksi, ihmiset on helposti toiminto päällä Taiwan, saavutettu automatisoinnin Shang materiaalin Avaa merkittäviä säästöjä inhimillisiä kustannuksia; 3, ja hydraulinen/paineilmakäyttöisen paineen materiaali käsivarren sitoa estää materiaalin arm, lähinnä ratkaisu on paksu hallituksen määrä materiaalin suurin tekniset ongelmat. 4, ruokinta vaaitus machine Headin ruuvilla nostotoimintoa, multaa testaus, virheenkorjaus on hyvin yksinkertainen. 5, kärryt, telineet, tasoitus, ruokinta ominaisuudet koneen All-in riippumatonta valvontaa, helppo käyttää, automaattisten toimintojen. 6, jossa keskusvoitelu kolme-kotona-ainoa syöttölaite osat osat voidaan keskitetysti ja tehokkaasti voitelu, ylläpito on yksinkertaista, ettei korko on hyvin alhainen. 7, voidaan automaattisesti seurattuja materiaali ruokinta kone synkronoitu motto.

Tällä hetkellä tutkimus nopeutta ja kehittämiseen NC servo syöttölaite on vähitellen korvaa mekaaninen scroll wheel syöttölaite markkinaosuus, käytetään laajalti tarkka progressiivinen leimaamalla, leimaamalla asiakaskunta, käyttämällä on saavuttanut yli 40 prosenttia.

1, tarkkuus NC servo syöttöliikenteen avulla koko joukko Japani tuonti valvontajärjestelmä (Mitsubishi PLC, Panasonic servomoottori ja ajaa), vakaana, korkean tarkkuuden syötteen.

2, helppo käyttää, automaattisten toimintojen. Perinteinen pyörän lähettää materiaalia kone asettaa tai muuttaa askel Shi ovat tarpeen asetuksen eksentrinen levyn saavuttaa, eksentrinen gramofonilevy notkuva pöytä punch lähtö akselin asema, joten asetuksen ei ole muuttuja ja säätöalueen Limited ja NC servo lähetetty materiaali kone askel voi kautta kosketusnäyttö tuli tapa saavuttaa, yksinkertainen kätevä ja aseta valikoima laaja, voi 0-9999.99 mm , päivitys on lähettänyt aineellinen kone käyttäen, vaikka päivitys on tehokas työaika, Anna asiakkaan real investointeja vähintään lähtökohta Xia saavutetut hyödyt maksimoida.

Nämä kaksi pistettä on sen suhteellinen etu pyörän syöttölaite, ja tämän vuoksi se korvaa vähitellen roller syöttölaite, lehdistö ruokinta valinta tuli asiakkaita.

Edelleen, toimintojen kestävän palvelu kasvaa meidän harjoittamisesta jatkuvasti asiakkaiden siirtonopeuden pystyy!