Etusivu > Uutiset > Sisältö
Metalliosaa 3D-tulostus: 4.0 teollista innovointia liike
Apr 29, 2016

Arvostelu: 3D-tulostus on kasvanut uusi tekniikka on vähitellen kehittynyt valtavirran teknologia, monet yritykset aloittavat tunnistettava ja tunnustettava tämä tekniikka tuo kustannus- ja tehokkuutta. Teollisuus ennusteet vuoteen 2017 mennessä, maailmanmarkkinoiden 3D tulostus tuo tullessaan siirtojen huimasti ja myynti, pahentaa vuotuinen kasvuvauhti on vastaavasti 59 % ja 29 %.

OFweek laser net news: viime vuosina 3D painotuotteet nousee nopeasti kasvoi räjähdysmäisesti perussuuntauksiin maailmanlaajuisen huomion ja edistäminen. Samaan aikaan kehitys laserit, tietokone ja mekaaninen tekniikka CAD/CAM, metalliosat lisäaineiden valmistuksesta laserteknologia verhous laserteknologiaa ja nopea prototyyppien teknologioiden syntyi, tuli nopeasti 3D-tulostus-alan kehittynein manufacturing-tekniikat tulevaisuuden. Alan asiantuntijat ovat sitä mieltä, että metalliosat teollisuuden 4.0 3D tulostustekniikkaa odotetusti mukanaan uudistuksen liike.

3D tulostus PK perinteinen sananvapaus design reuna

Pääoman ja teknologian push 3D tulostus uusia sovelluksia syntyy, ei ole liioiteltua sanoa, 3D-tulostus on uusi tekniikka on vähitellen kehittynyt valtavirran teknologia, monet yritykset aloittavat tunnistettava ja tunnustettava tämä tekniikka tuo kustannus- ja tehokkuutta. Teollisuus ennusteet vuoteen 2017 mennessä, maailmanmarkkinoiden 3D tulostus tuo tullessaan siirtojen huimasti ja myynti, pahentaa vuotuinen kasvuvauhti on vastaavasti 59 % ja 29 %.

Nopean kehityksen rinnalla 3D paino-tekniikka muuttuu yhä syvästi perinteinen valmistusteollisuus. Perinteinen sisustus koska mekaaniset osat ovat valmistusmenetelmiin, kuten sorvaus, jyrsintä, höyläys, hionta, hitsaus ja valu saavuttaa suunnittelun vapaus. Lisää materiaalia (3D tulosta) valmistustekniikka tuotekehittely, varsinkin suoraan valmistus metalliosat lisääntynyt materiaalia tuotantotekniikka tarkkuutta ja luotettavuutta, edistystä, tarkkuus konetyöstö voi ratkaisun monimutkainen metalli osa vaikeaa käsittelyn ja pitkän kierron ja korkean teknologian kustannusongelma voi käsittely perinteisten valmistusmenetelmien ei voi käsittelyn monimutkainen metalliosia, saavuttaa on materiaali, rakenne ja toiminnan integrointi suunnittelu ja valmistus. 3D painatusteknologiaa kehittyessä väistämättä johtaa CAD-malli rakennemuutoksia mahdolliseksi Ilmainen suunnittelun ja toiminnan suunnittelu mekaanisten osien.