Etusivu > Uutiset > Sisältö
NPE2015: Este pakkaus ruiskuvaluun tekniikka Leapis raportit
Apr 29, 2016

Muoviteollisuudessa "Holy Grail": on selvää, että kokonaispaketti korvaa metalli pakkaus ruiskuvalu esimerkiksi yli 1 miljardi purkkia per vuosi markkinoilla.

2015NPE-näyttelyssä näet, se on tullut elämäämme.

Muovi voi tehdä paremmin

Milacron (booth numero: W2703) näytteillä Klear ruoka tölkit, auttaa noudattamaan ruoka pot muodossa.

"Yllätys on, että pakkaus ei vaikuta elintarvikkeiden kiilto", Milacron ruiskutusjärjestelmä yhteensä lasaierbeineite, myynnin ja markkinoinnin johtaja sanoi.

Kymmenen kuukautta sitten Saksa Interpack näyttely, Milacron Klear on Näytä näytteitä ja NPE, Milacron ensimmäinen Klear messut järjestetään. Bennett sanoi: "noin Klear, jota osoitimme täydellinen tuotantolinja, nyt yhtiö perustaa este kontti-näkymässä.

Tämän linjan 280 tuhatta tonnia puristusvoiman ruiskuvalu koneet, neljän pesän hometta tuottaa Klear voi suoritettava vähintään 8 sekuntia. Kylmämuokkauksella kuolee StackTeck systems limited. High-ryhmän ja Masters yritys on valmistaja kuuma juoksija ja DME multaa ja osa toimittajat.

Toimittajan päätökseen "muovi pakkaus sijasta perinteisen pakkausteollisuudessa on kuuma aihe 2015 vuonna uusi sijaan perinteinen prosessi törmääminen on edessään kova? Tämä NPE2015 show on paljastanut yksi kerrallaan. Hartsi valmistajat, koneiden, kemikaalien, lisäaineita, hometta, hometta ja design ohjelmisto, mittatilaustyönä, laudaksi toimintakykyä sellaisilla aloilla kuten toimittaja tapaavat kaupungissa Orlando Orange County Convention Center 23. maaliskuuta odotetaan yhteensä noin 2000, 40 % Yhdysvalloissa alue. NPE2015 opit alan uusien teknologioiden ja mahdollisuuksia kommunikoida yritysten ja eri alojen asiantuntijoista.