Etusivu > Uutiset > Sisältö
Muovi nopea prototyyppien teknologiat: edullinen tarkka ja hyvä laatu
Apr 29, 2016

"Kiinan muovia koneita verkko teknologia" vuosikymmeninä ennen ei ole tietokoneen työkalujen kertaa, Kaikki tuotteet ovat käsin päättynyt, erittäin aikaa vievää, ja hometta esiintyy nykyään tuotteiden kunhan ensin alkoi tehdä multaa, toiset voi tehdä Joutuisasti suuria määriä.

Nopea prototyyppien valmistustekniikka lähes 20 vuotta läpimurtoa, vaan vain käytännön osa oli tekemässä kyky todella pelata omat vahvuutensa. Tutkimuksen painopiste nopea prototyyppien teknologian teknologian ja laitteiden tutkimus ja kehitys, kääntämällä metalli muottiin tehtiin tästä syystä Xiao 12. verrattuna perinteiseen muottiin, tuotantotekniikka, Nopea työkalut perustuvat nopea prototyyppien valmistus tuotantoketjussa ja tuotantokustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat pieni erä koetuotannon etuja ja elinvoimaa. Silikonikumi ja tarkkuus valu-tekniikkaa muutoksen, LOM prototyyppi nopeaa prototyyppien-teknologiaan perustuva Nopea valmistus teknologian sinkki base kevytmetallivanteet muovi homeen ja valmistukseen auto lampunvarjostin multaa teknologian soveltaminen.

Sinkki pohja seos muovi homeen valmistus reitin muovituotteet tietokoneen 3D suunnittelu sinkki-pohjainen alloy die valmistusprosessia.

Prototyyppien ja prototyyppi Silicon kumi jalka multaa muovituotteet kehityksen Huazhong yliopiston tieteen ja HRP-3 ohut materiaali laminoitu valmistus (LOM) nopea prototyyppien kone valmistus. Ensimmäinen Käytä Pro-E tai UG 3D suunnittelu ohjelmistotuotteet, sitten siivu pitkin korkeus luotu hierarkkinen diskreetti tason tiedot, kirjoita nopea prototyyppien kone. LOM koneet mukaan ääriviivat paperi päällystetty kuuma sulattaa liima, lämmitetty Roller Liitä kerros kerrokselta, lopulta poistaa jätteet ja Paperoida Alkumuoto tuotteen jälkeen käsittelyn. Verrattuna muihin nopea prototyyppien menetelmiä, LOM prototyyppi muodostavat nopeus, edullinen, korkea mittatarkkuus ja pinnan laatu hoidon jälkeen.

Johtopäätös: LOM prototyyppi yhdistettynä nopeaan tarkkuus valu-tekniikkaa muovi homeen teknologia ovat ihanteellisia pieni erä koetuotannon ja näyte osat Nopea tuotannon, voidaan myös korvata vioittuneet osat tuote, säästää aikaa ja resursseja, kuten sävy ennen auton tekee tämän artiklan tarpeiden autojen korjausalalle. Mutta tämä tekniikka soveltuu tarkkuus muodostavat kuolla hieno puolilla muovista, on liitettävä muita menetelmiä kuten koneistus valmistus.

Tuotteet valmistetaan tulevaisuudessa kysyntää markkinoilla on nopea, monipuolinen, pieni kehityssuuntien, nopea prototyyppien teknologiaan yhdistettynä nopeaan valmistukseen sinkki pohja seos muovi homeen tekniikka ole valtavat, se on laajasti markkinoille mahdollisuus.