Etusivu > Uutiset > Sisältö
Työkalujen varaosien muovi ruiskuvalumuotteja tarkkuus
Jun 04, 2016

Perustiedot

Malli NO.:5569Tavaramerkki: Gemte
Erittely: SGSAlkuperä: Shenzhen, Kiina
HS koodi: 8480410090

Tekniset tiedot
Varaosat muovin ruiskuvalu
1. paljon kuvio
2. tehtaalla hinnasta
3. Clientand #39; s design

Tuotekuvaus:
Kaikenlaisia varaosia muovin ruiskuvalu aineistoa
1. koko: mukaan piirustus.
2. kaikki voimme tehdä
3. pakkaus: Tavallisen vientiluvan kartongin kanssa lava tai pyynnön
4. hoito: pakollinen asiakkaina
5. pinta: vaihtelevasti kuten maalaus, korkea kiiltävä, ruiskutus, anodisointi, EDM andamp; Korkea kiillottaa kromihappoa/niklattu, Chrome, silkkipaino, ase-pinnoitus, kumi tai läpikuultava, läpinäkyvä, siveltimellä maalata, hiekkapuhaltaa jne.
6. kaupan ehdot: FOB shanghai ja se on kätevä voit tuoda meille.
7. Maksu: T/T, Western Union,
8. näyte läpimenoaika: 7 päivän kuluessa.
9. Toimitusaika: 7 työpäivää perustuu osia tarvitset
10. näyte jotta hyväksyä.

Yrityksen profiili:

Yrityksemme on perustettu vuonna 1998 Randamp; D ja myynti. Pinta-ala 6, 000sqm. Meidän runsaasti kokemusta ja ahkera ja ahkera henkilöstön jäsenet, tapaamme erilaisia vaatimuksia eri asiakkaille. Yritämme parhaamme palvelemaan sinua ja toivon yksi ystäväni ja kumppanit.

Palvelu: Yrityksemme on kokenut insinööri tiimi, ja voimme suunnitella muotit ja koneistus kalusteet ja löytää parhaat ratkaisut projektiisi. Ryhmän jäsenet myös tehdä koko laadunvarmistussuunnitelma toimituksesta. Meillä on myös asiakaspalvelun henkilöstöä Englanti ottaen kyky kääntää customersand #39; on Kiinan insinöörit.

Joukkue: Joukkue on täynnä nuorekas elinvoima, asetettu, tekniikan osasto, suunnitteluosasto, hankintoja yksikkö, myyntiosasto, valtiovarain-, ja laajamittainen tuotanto työpaja. Mottomme on andquot, laatu on ensinnäkin asiakkaan ensin! andquot;

Kumppani: 13 vuoden kehitys Gemte yritys on investoinut useita tehtaita voidakseen auttaa yrityksiä vähentämään tuotantokustannuksia ja arvostettu yritysten kilpailukykyä. Meidän lämpimästi tervetulleeksi uusia kyselyihin yritykset ympäri maailmaa. Tuotteitamme on viety yli 20 maissa ja alueilla, kuten Japanin, USA, Kanada, Saksa, EU: N ja Kaakkois-Aasiassa. Gemte lupaa lainata järkevin hinta ja paras palvelu 24 tunnin kuluessa vastaanottamisesta tutkimus.

Tuotteen kuvaus