Etusivu > Uutiset > Sisältö
Vaatimukset metalliosien valmistusprosessille
Jul 24, 2017

1. Metallisäiliöiden varastointiympäristö (varasto) Varaston tulee olla kuiva ja tuulettuva, pidettävä erillään haitallisista kaasuista; Varastoissa olevia varusteita ei saa varastoida yhdessä kemikaalien ja happopohjaisten aineiden kanssa; Lämpömittarit, hygrometrit sekä lämpötilan ja kosteuden säätölaitteet on varastossa; Lisävarusteet on säilytettävä järjestetyllä tavalla hyllyillä, turvallisilla välimatkoilla hyllyjen välillä sekä hyllyjen ja seinien välissä. Epäkelpo laittaa hyllyt suuri, älä laita suoraan maahan, soveltaminen pad, ja maa säilyttää tietty aukko.

2. Tarvikkeiden varastointiin ja hyväksymiseen olisi kiinnitettävä huomiota varastointiin liittyvien varusteiden ongelmaan Varastoinnin hyväksynnän ja teknisen tarkastuksen lisäksi myös kattavan tarkastuksen pakkaussuojan varastointiosat. Teknisen testauksen lisäksi on avattava, yleensä pitää säilyttää alkuperäinen pakkaus ja tiivistys eheys. Kuten pakkausten vaurioitumisen, korroosion ja muiden tilanneosien löytäminen, oikea-aikaiseen hoitoon

3. Lämpötilan ja kosteuden säätö kaivon ja lämpötilan muutosten mukaan, säädä lämpötila ja kosteus varastoon ajoissa, pidä lämpötila 20-30 ° C: ssa ja säilytä suhteellinen kosteus alle 75%.

4. Ajankohtainen öljy Ruosteenestoaineiden lisävarusteet varaston varastointiin pidempään, sen suojaava rasva saattaa olla haihtuvia, pakkaus voi olla vahingoittunut, tällä hetkellä yhdistää tavanomainen tai epäsäännöllinen varastotieto, tarkistaa lisävarusteiden suojaus, oikea-aikainen ruosteenestoainetta. Osat viimeistely työpinta on hieman ruostetta, voidaan käyttää puhdasta puuvilla lankaa värjätään pienellä öljy pyyhkiä, ei saa käyttää smash-kangasta tai tiedostojen puhdistuma. Jos korroosio vaikuttaa vakavasti käyttöön, se on romutettava. Ruosteen poistamisen jälkeen osat on öljytty ja pidettävä. Perinteinen ruosteenkestävä metalliosien menetelmä on upottaa osat sulaan parafiinivahaan, poistaa ilmaa ja käyttää sitten kangasta, muovia tai paperipakkauksia. Erittäin tarkat osat voidaan liottaa kuumaan mineraaliöljyyn, joka on päällystetty liinalla ennen vahan upottamista, voi myös perustua lisävarusteiden ja varastointivaatimusten erilaisiin ominaisuuksiin, erilaisten ruosteenestopigmenttien valintaan.

5. Estää osia kosketusosista viimeistelytyöpinnan, erityisesti joitakin suurempia ja tärkeämpiä lisävarusteita, kuten kampiakselia, nokka-akselia, sylinterirunkoa, sylinterinpäätä, erilaippua jne., Lisäksi ruosteenestoöljyä, mutta Myös suojaamaan pakkausta (kuten puiset kotelot), tarkoituksena on välttää kasvojen loukkaantumisen loppuminen. Yleiset viralliset osat tehdasvalmisteiset tehdasosat ovat pakkausten kansallisten standardien mukaisia. Nämä pakkaukset eivät saa vaurioitua kuljetuksen ja varastoinnin aikana ja ne on korjattava sellaisenaan, jos ne ovat vaurioituneet. Tarvikkeita varaston toimitus, osto, puhdistus, varastoprosessi, mutta myös kiinnittää huomiota suojeluun, jotta kirjaston lisävarusteita ei vahingoiteta. Raskaita osia olisi kiellettävä vetämästä maahan. Metalliosien valmistus