Etusivu > Uutiset > Sisältö
Metalli leimaamalla teollisuuden kolme pullonkauloja kehityksen analyysi
Apr 29, 2016

Tällä hetkellä, Kiinan koneet, työkalut, metalli leimaamalla ja muut teollisuuden tuotannon arvo sijoittuu maailman suurin, sanoi, Kiina on nyt tullut laitteiden valmistuksen valtaa maailmassa. Edistää Kiinan vaihto valmistuksesta toiseen, "Kaksitoista-Viisikon" päätehtävistä Kiinan siirtyminen valmistus toiseen ajan ja kohtuullinen mukautus teollisuuden rakenne ja muutos on laitevalmistajien tieteellisen kehityksen ensisijaisen tärkeää.

Perusajatuksena on kehittää high-end laitteet kysynnän ja syntymässä teollisuuden strategisesti intelligent manufacturing, vihreä valmistus ja palvelun valmistus, joka on tullut suurin tehtävä laitteita valmistavan teollisuuden kehittämiseen keskittyvän kehittämisen valmistavan teollisuuden Kiinassa teolliseen jalostukseen ja.

Lävistys yksi teollisuuden ja muiden toimialojen ovat tehneet Kiinasta on tullut maailman valmistuksen keskus ja kuluttaja, kymmenen vuoden ennenkuulumattoman. On selvää, että kansallisessa lehdistössä alan tällä hetkellä on noin 40000 tuotanto yritysten 2 miljoonaa Kiinassa vuosituotanto 28 miljoonaa tonnia leimaamalla osat, kokonaismyynnistä oli 400 miljardia yuania, vuosi 3 mm ohut teräslevyjen yli 40 miljoonaa tonnia, ostaa leimaamalla muottiin kustannukset 40 miljardia yuania, leimaamalla uusien laitteiden luokitus 20 miljardia yuania. Meidän ohutlevy- ja valmistus teollisuuden 30000 yrityksiä, 1,8 miljoonaa työntekijää, noin 42 miljoonaa tonnia vuosituotantoa ohutlevyosien myynti oli 500 miljardia yuania. Mutta Yhdysvaltojen ja Japanin ikäisensä, leimaamalla ja peltiä teollisuuden Kiina tällä hetkellä, on olemassa joitakin ongelmia, tiivistää kolmeen:

1, raaka-aineita ja niihin liittyvän teknologian

Koska kiinnikkeet, ketjut, jouset, laakerit, muotit ja muita tuotteita käytetään kotimaan teräksen huonolaatuisia, vähemmän lajikkeiden eri eritelmien vaikuttaa suoraan metalli leimaamalla tuotteiden laatua. Koneen osat massana, massan tuotanto, on useita lajikkeita, käsittelyä koneistukseen tuotteita, korkeat vaatimukset valmistustekniikka ja varusteita ja investointeja. Ulkomaiset yritykset tehokas ja tarkka kone, tuotantolinjalla tai joustava linjat, erittäin tehokas automatisoitu tuotanto. Mutta osa maamme alle rahoitustilanteen, vähän investointeja yrityksen kyky keksiä on huono, vähemmän kehittyneitä laitteita kannata vaikuttaa tuotteen laadun taso.

2, alhainen erikoistuminen pois mittakaavassa, heikon taloudellisen

Metalli leimaamalla osat verrattuna isännät, yritysten tarvitaan alkupääomaa ja teknologia suhteellisen pieni, kokenut useita kausia suuri taloudellinen kehitys, ryhmän oma tuotantoyhtiöiden maassa on syntynyt kehittää, mutta asianmukaisesti markkinoiden kysynnän pienissä erissä, ei mittakaavaetuja. Useimmat lävistys jalostusyritykselle, itse on suuri tai pieni, alhainen erikoistuminen, runsaasti laitteita, laatu epävakautta, alhainen taloudellista hyötyä. Kolme suurta moottoriajoneuvoteollisuuden selkäranka yrityksistä Kiinassa vuosituotanto mikro-moottori on alle yhteensä ulkomaisen yrityksen 50 %. Kahden viime vuosina, paikallisesti rakennettu tuhansia leimaamalla kasvi Kiinassa, mutta vuosituotanto on yli 300000 kappaletta vain muutamia, lähinnä tukea tuotteiden maatalouskoneisiin. Saksa Rexroth tuottaa kaikenlaisia leimaamalla tuotteiden 1,3 miljoonaa, Japani öljyn kehitystä (kanta) on vuosittainen tuotanto on yli 600.000. Teollisuuden multaa yritysten kehittyneiden maiden noin 150000 henkeä kohti tuotos ~ 20 dollaria, vain 40000 ~ 5 miljoonaa yuania Kiinassa. Sidosryhmien totesi, että viime vuosina, ja monimuotoinen omistus ja yhteinen kehittäminen toteutetaan, laitteisto alalla on parhaillaan käynnissä intensiivinen kehitysprosessia dispergoimalla asteittaisesta perustamisesta.

3, pääomasijoitukset Sitralta ovat heikko

Metalli leimaamalla osat processing teollisuus 1900-luvun lopusta 1970- ja 80-luvun alussa, aikaisemmin ensiesittää joukko ulkomaisia huipputeknologiaa, mutta ruoansulatusta ja imeytymistä riittävä ohjelmistojen ja laitteistojen investointien puute. Mukaan ulkomailla kokemusta johdanto ja ruoansulatusta ja imeytymistä tarvittavan pääoman suhde on noin 1:7 ja tämän myöhään, hitaampi vauhti ruoansulatusta ja imeytymistä. Kilpailu ja teknologian vahvuus. Tämä pitää ulkomailla, on miehittää komentava kohta teknologian investointeja. Tärkeimmät rahoitusta tutkimukseen ja kehitykseen yhtiö käsitellään kirjanpidossa % liikevaihdosta 4 ~ 5 %, 10 % painopisteitä. Vaikka monien korkeakoulujen ja yliopistojen tutkimusta tekevät työtä Kiinan hetkellä, monet tutkielmia, tieteellinen tutkimus, patentit ovat erittäin korkea, mutta todellinen tuotanto yhdistettynä tiukka, hidasta kaupallisiksi tuotteiksi.

Hallita laitteiden vaarallisen tilanteen tarvetta vahvistaa päivittäiset tarkastukset laitteet (mukaan lukien sen turvalaitteiden tarkastus) tunnistat kaikenlaisia riskejä ja parantaa ja varmistettava, että laitteet oikein. Kunkin laitteen osasto on ajankohtainen kehittämiseen vaihtolaitteet turvallisuutta.

Mukaan asianomaiset asiantuntijat sanoi tuotannon laitteet ovat välttämättömiä valmistus, metalli leimaamalla metallin käsittely teollisuus mittakaavassa suurin ja tuotanto, se tarvitsee parantaa edelleen asianomaisten yritysten ja valmistusalan teknologian käyttöä.